UT_logo_orange

skrivarretreat

När: 14 juni 14.00 - 17 juni 14.00 
Plats: Vi letar plats främst kring Västkusten/Göteborgstrakten.
Pris: Endast en avgift som täcker mat och boende på kursgården/boendet.

Upplägg: Under dagarna kommer vi ha morgonsamlingar. Vi gör skriv- och redigeringsövningar. Det kommer också finnas möjlighet att få feedback på sin text, dels från Isa Schöier (dramatiker) men även från resten av gruppen. 
Men den mesta tiden är din egen, för att skriva på din pjäs. På kvällarna blir det samtal och högläsning ur våra texter för dom som vill.

För vem: För alla som vill få tid att jobba på ditt pjäsmanus och samtidigt få inspiration, feedback och proffsig vägledning. Är du/ni över 16 år, skriver manuset till den egna ungdomsgruppen och vill få dramaturgiska tips? Eller är du pedagog och vill ha några dagar att bara koncentrera dig på manuset du jobbar med till din grupp? Eller har du redan skrivit pjäser för vuxna förut men vill börja skriva för unga skådespelares behov? Då är det här dagarna för dig!  

Värdar: Håller samman dagarna gör Saga Löved, generalsekreterare i Ung Teaterscen och teaterpedagog samt Isa Schöier, frilansande dramatiker och dramaturg på ATR.

Mat: Matlagningen och annat praktiskt hjälps vi åt med.

Boende: Motsvarande vandrarhemsstandard. 

Finstilt:
* Om du inte kan stanna hela tiden så skriv i formuläret när du behöver åka. 
* Det här är endast en intresseanmälan och inte en bindande anmälan.
* Du är välkommen att skriva på all sorts teatertexter under retreaten, men om intresset är stort kommer vi ge förtur till dem som vill skriva pjäser för barn- och ungdomsgrupper då vi vill stödja utvecklingen av manus för dessa.

intresseanmälan

Vi samlar in intresseanmälningar för att se hur stort intresset är. Efter det går vi vidare med att leta passande boendelösning. 
När vi hittat en lösning för boende så återkommer vi med plats och pris. Då öppnar vi också anmälningen officiellt. 
Om du har gjort en intresseanmälan kommer du ha förtur till platserna ifall det blir stort intresse.