UT_logo_orange

lediga tjänster

Projektledare för teaterfestival

Ung Teaterscen söker nu en ung person till uppdraget som Projektledare till Ung Teaterfestival 2020. Projektledaruppdraget är för dig som vill utvecklas inom projektledning, teaterarrangemang och ledarskap.

Som ideell projektledare kommer ansvara för att leda en arbetsgrupp med vilken du ansvarar för genomförandet av projektet. Du fungerar som navet i projektet och den som följer upp de olika processerna och ser till att allt blir genomfört. Till din hjälp har du en erfaren festivalgrupp och personal.
Under uppdraget får du handledning och stöd från vårt kansli med fokus på projektledning, ledarskap och färdigheter och kunskaper du kan behöva i relation till uppdraget. Vi står även för alla omkostnader i samband med ditt uppdrag, som försäkring, resor och mat till möten och festival.

Läs annonsen här - där finns mer information om uppdraget, exempel på arbetsuppgifter, information om teaterfestivalen och hur du går till väga för att söka tjänsten. 

Vi vill att din ansökan ska innehålla:

  • eventuella tidigare engagemang inom Ung Teaterscen och/eller andra liknande engagemang
  • tidigare erfarenheter
  • dina färdigheter
  • en motivering på max 1 A4 till varför du skulle passa för uppdraget.
Ansökan till tjänsten görs via mejl till info@ungteaterscen.se senast den 31 mars. Märk din ansökan med "UTF2020" i mejlets rubrik.