Lediga tjänster

Sista ansökningsdag till tjänsterna har nu passerat.
Ifall du har några frågor om ansökningen eller om tjänsterna så kan du höra av dig till nuvarande generalsekreterare Saga Hedberg på saga@ungteaterscen.se eller på 073-0701807

administratör

Gillar du teater, föreningsliv och vill lära dig mer om administration och att arbeta med projekt? Ung Teaterscen söker dig som har erfarenhet av föreningsliv, är strukturerad och engagerad.
Som administratör hos oss kommer du att ha hand om vårt medlemssystem, sköta kommunikation mellan medlemsföreningar och förbundet och vara behjälplig kring våra nationella träffar. 
Läs mer om tjänsten.

Arbetsort: Stockholm
Sista ansökningsdatum: 31 oktober

generalsekreterare (Vik.)

Som generalsekreterare hos Ung Teaterscen leder du kansliets arbete utefter fastställd budget och verksamhetsplan och du rapporterar direkt till förbundsstyrelsen.
Vi tror att du är en person som har vana av att arbeta målstyrt. Du har förmåga att ha flera processer igång samtidigt och trivs med att utforma din egen struktur och arbeta fritt utifrån målsättningar. Du trivs i ett uppdrag där du får involvera, inspirera och nyttja kraften hos medlemsföreningar och samarbetspartners.
Läs mer om tjänsten.

Arbetsort: Stockholm
Sista ansökningsdatum: 4 november