UT_logo_megafon

ung teaterscen söker ny generalsekreterare

tjänsten som generalsekreterare

Om Ung Teaterscen
Ung Teaterscen är ett förbund för amatörteaterföreningar med fokus på barn och unga. Vårt syfte är att främja barn och ungas möjligheter att utöva teater både genom att stärka föreningarna i deras verksamheter men även genom att anordna nationella träffar, festivaler och kurser. Förbundet är just nu inne i ett expansivt skede och vi växer för varje år.

Om tjänsten som generalsekreterare
Som generalsekreterare hos Ung Teaterscen är du den som sitter med det operativa ansvaret för förbundets verksamhet. Du har arbetsledaransvar och leder kansliets arbete utefter fastställd budget och verksamhetsplan och du rapporterar direkt till förbundsstyrelsen.
I tjänsten ingår det att leda organisationens strategiska planering både kort- och långsiktigt. Du kommer bland annat att ansvara för förbundets bidragsansökningar, för den löpande verksamheten, förbundets ekonomi samt ansvara över andra projekt och uppgifter styrelsen uppdrar dig. Du deltar på styrelsemöten och rapporterar direkt till förbundsstyrelsen.  
Du kommer också ha ansvar för att administrera medlemssystemet, rekrytera nya medlemsföreningar samt vårda de kontakter som finns med våra nuvarande medlemmar såväl som externa samverkansparter.
I perioder har verksamheten högre arbetsbelastning vilket ställer krav på dig att kunna planera din arbetstid, ha en tydlig struktur och vara flexibel. Resor i tjänsten samt jobb på kvällar och helger förekommer.
Arbetet erbjuder en stor möjlighet till utveckling, en chans att testa nya idéer och växa tillsammans med förbundet.

Din profil
Vi ser gärna att du
- har erfarenhet av ekonomi och administration
- har erfarenhet av ideell verksamhet och/eller idéburen sektor
- har erfarenhet av att söka organisations- och projektbidrag
- har god struktur och är självgående i ditt arbete

Det är meriterande om du har
- kunskap om amatörteaterrörelsen
- ledarskapserfarenhet
- grafisk designkunskap

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. I din ansökan vill vi att du bifogar CV och svarar på ett par frågor. Frågorna hittar du längst ner på sidan.
Urval och intervjuer kan komma att påbörjas under januari. Maila din ansökan till info@ungteaterscen.se
Frågor kring tjänsten och ansökningsprocessen besvaras av Saga Hedberg, saga@ungteaterscen.se

Sista ansökningsdag: 31 januari
Sätesort: Västerås/Annan ort
Kansliet är beläget i Västerås men förbundet arbetar med digitala lösningar vilket möjliggör arbete från annan ort under delar av veckan.
Tjänst: Anställningen är ett vikariat på 100% till våren 2019
Lön: Lön efter överenskommelse
Tillträde: April/Maj 2018 efter överenskommelse
Kollektivavtal finns