UT_logo_orange

adminsitratör


Gillar du teater, föreningsliv och vill lära dig mer om administration och att arbeta med projekt? Ung Teaterscen söker dig som har erfarenhet av föreningsliv, är strukturerad och engagerad.

Som administratör hos oss kommer du främst att:
- Ha hand om vårt medlemssystem eBas
- Bevaka våra interna bidragsansökningar
- Arbeta med kommunikation mellan medlemsföreningar och förbundet
- Vara behjälplig med förbundets projekt
- Vara behjälplig kring våra nationella träffar

Din profil
Vi söker dig som är självständig i din roll och samtidigt har god samarbetsförmåga. Det är viktigare för oss med en person som är engagerad, har känsla för service och som vill lära sig mer om uppgifterna än någon som redan kan allt om administration.

Vi tror att du:
- Kan uttrycka dig väl i tal och skrift
- Har grundläggande datorvana
- Är strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt
- Har ett serviceinriktat förhållningssätt i arbetet
- Är social och trivs med att ha kontakt med medlemmar

Meriterande
Det är meriterande ifall du har erfarenhet av administrativt arbete, bidragsansökningar och serviceyrken. Det är mycket meriterande med kunskaper om medlemssystemet eBas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av föreningslivet, ideella organisationer och/eller ungdomsrörelsen.

Om oss
Ung Teaterscen är barn och ungas röst i teatersverige. Vi är ett amatörteaterförbund med ca 4000 medlemmar fördelat på 40 föreningar i hela Sverige. Vårt syfte är att främja barn och ungas möjligheter att utöva teater både genom att stärka föreningarna i deras verksamheter men även genom att anordna nationella träffar, festivaler och kurser.

Vi erbjuder en arbetsplats där du har goda möjligheter till utveckling. Vi är ett litet kansli där det finns stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter, komma med egna idéer och utveckla verksamheten. Det ställer vissa krav på din förmåga att självständigt lägga upp ditt arbete. Kansliet ligger vid Mariatorget i Stockholm och vi delar kök och mötesrum med andra organisationer. 


Ansökan
Du ansöker genom att besvara ett par frågor som du finner på vår hemsida samt bifoga ditt CV. I nästa steg blir du kallad till intervju. Intervjun kan ske på vårt kansli i Stockholm eller över Skype.

Sista ansökningsdag är fredag 1 februari, men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Skicka ansökan (svar på frågorna och CV) till Anna Wallgren, generalsekreterare: anna.wallgren@ungteaterscen.se 

Fråga 1. Vilka erfarenheter har du av att arbeta med administration?

Fråga 2. Vad har du för erfarenheter av att arbeta med administration inom föreningar, till exempel stadgar, protokoll och årsmöten?

Fråga 3. Beskriv dina erfarenheter av att själv strukturera ditt arbete.

Fråga 4. Har du tidigare erfarenhet av bidragsansökningar? Beskriv gärna på vilket sätt.

Fråga 5. Vilken roll tar du i nya sociala sammanhang?

Fråga 6. Ifall du har något du vill komplettera med och som inte fick plats under de andra frågorna så kan du komplettera med det här.


Praktiskt om tjänsten
Arbetsort: Stockholm
Sista ansökningsdatum: 1 februari 2019, men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna under februari.
Tjänsten: Provanställning i 6 månader, därefter möjlighet till tillsvidareanställning.
Omfattning: 20-25 % av heltid, enligt överenskommelse.
Arbetstid: Arbetet sker i första hand på kansliet i Stockholm. Du har stor möjlighet att påverka dina arbetstider. Arbete kvällar/helger förekommer.
Lön: Individuell lönesättning med kollektivavtal genom IDEA:s avtal med Unionen och Akademikerförbunden.
Frågor? Kontakta Anna Wallgren, generalsekreterare: anna.wallgren@ungteaterscen.se  eller 073-0701807 


PDF med annons och frågor