Ung Teaterfestival 2023

Ung Teaterfestival är vår teaterfestival som vi arrangerar varje år!

Välkomna till

Ung Teaterfestival i Vadstena 18/5-21/5 2023


Nu är det dags att äntligen se varandras föreställningar, träffas och delta i workshops och roliga fester. Välkomna till Vadstena från torsdag kväll till och med söndag frukost. Arrangörer är Vadstena Unga Teater och Ung Teaterscen.


Under Kristi himmelfärdshelgen 2023 bjuder ger vi våra medlemsföreningar chansen att framföra sina aktuella föreställningar under fredagen och lördagen, främst på Vadstena Gamla Teater. Det blir också workshops och roliga fester.

Tema:
Festivalens tema är: "Vad gör vi just nu?" vilket syftar på att man gärna får komma med den föreställning man nyss spelat eller ska spela. Även work-in-progress kan vara intressanta att se. Någon begränsning på längd är inte uppsatt, men det är uppskattat om de inte överstiger en timme. Om ett urval måste göras prioriteras föreställningar med många medverkande.

Kostnad:
600 kr per person för allt - mat, föreställningar, boende. Bor gör vi hemma hos Vadstenafamiljer, på vandrarhem och på fritidshem. Stöd för resan och avgiften kan sökas som ett projektbidrag hos Ung Teaterscen.

Anmälan:
Anmäl dig senast 28/2 i anmälningsformuläret här. Där finns det möjlighet för ledare att anmäla alla deltagare från föreningen eller individuellt.

Föreställningar:
Anmäl er föreställning i formuläret här. Där får ni svara på frågor om antal medverkande, ålder på medverkande, längd och om några särskilda tekniska behov finns. På sidan finns också information om scenen och om det som är möjligt att genomföra i Vadstena. OBS att ni måste fylla i båda formulären om ni vill delta med en föreställning.

Workshops:
I samband med anmälan kan du också anmäla önskemål om workshops eller meddela ifall du själv vill hålla i en! Festivalen är öppen för allt som har med scenkonst att göra.

Hoppas vi ses!