UT_logo_orange

VERKSAMHET

Här ser du vår pågående verksamhet, olika projekt och event. Mer uppdateras löpande så håll ett öga på sidan.
Håll dig uppdaterad!

Ung Teaterfestival 2019
Välkomna till Lidköping 30 oktober-1 november! Tillsammans med Esplanadteatern arrangerar vi årets festival och som vanligt blir det föreställningar, workshoparbete och massor med roliga aktiviter! Läs mer under fliken Ung Teaterfestival.  

Årsmöte 2019
Onsdagen den 30 oktober ska förbundet för första gången ha årsmöte på hösten, efter beslut om att flytta årsmötet från våren till hösten. Alla våra medlemsföreningar har rätt att skicka ombud och vara med och fatta beslut. Årsmötet arrangeras i Lidköping, i samband med Ung Teaterfestival 2019.
 

Arbetsgrupp: Jämställdhet
Gruppen diskuterar hur förbundet och medlemsföreningarna kan arbeta med frågor som rör  likabehandling, normer och värderingar. Inga förkunskaper krävs - allt  dubehöver är att vilja vara med! Hör av dig till vår förbundsordförande Cecilia Fransila: ordforande@ungteaterscen.se

Arbetsgrupp: Ung Teaterfestival
Vill du vara med och planer aoch genomföra festivalen? Arbetsgruppen jobbar på distans, så det spelar inggen roll var du bor. Inga förkunskaper krävs - allt du behöver är att vilja vara med! Hör av dig till vår förbundsordförande Cecilia Fransila: ordforande@ungteaterscen.se

Besök hos föreningen
Vi på Ung Teaterscen är nyfikna på vad ni gör i er förening, därför kommer vi gärna ut och gör ett besök hos er. Ni kanske vill ha en workshop i styrelsearbete, kortkurs i att nå ut till nya målgrupper eller varför inte en kurs i teaterimpro?  

Hör av er till kansliet så tittar vi på vad vi kan göra! Mejla info@ungteaterscen.se eller ring oss på
0730 70 18 07.

Senast uppdaterad: 2019-08-04