välkommen till
ung teaterfestival

Den 27-30 april möts barn- och ungdomsteaterintresserade från hela Sverige för att se några av de mest intressanta föreställningar som gjort i Ung teaterscens föreningar under hösten och våren 2017-2018.
Åtta pjäser och en mängd workshops inom skådespeleri, regi, manusskrivande, ljussättning och mycket annat. Varje kväll blir det fest i Vadstena Unga teaters mysiga lokaler, mitt i Vadstena. 
Föreställningarna framför på flera scener, bland annat en av Sveriges mest spännande scener – Gamla teatern. Över de breda golvtiljorna svävar minnet av tvåhundra års oavbrutet teaterspelande, och nu är det dags att låta ridån gå upp för Ung Teaterfestival.

Datum: 27-30 april 2018.
Festivalen tjuvstartar på fredagskvällen och invigningen hålls på lördagsmorgon. Räkna med fredag och måndag som resdagar.

Plats: Vadstena
Värdteater är Vadstena Unga Teater

Årsmöte: Den 29 april
Varje föreningar har två ombud med rösträtt. Vi uppmuntrar  fler medlemmar att delta i mån av plats (dessa deltar då utan rösträtt). 
Föreningen behöver  lämna in en fullmakt som visa vilka som är valda till ombud senast 14 april. Fullmakten hittar ni längst ner på sidan.

Mat: I priset ingår frukost, lunch och middag 28-29 april. För de som kommer på fredagskvällen ingår middag och för de som åker på måndagen ingår även frukost och en lättare lunch. 

Resa: För de som deltar som ombud till årsmötet står förbundet för resorna. 

Boende: Vi erbjuder gratis masslogi till alla ungdomar och vuxna som reser med ungdomar. 

Pris: För deltagare i spelande grupp och medlem i Ung Teaterscen är priset  200:- för boende, logi och festivalmedverkan. 
För besökare till festivalen är priset 350:- för boende, logi och festivalmedverkan.
För deltagare till årsmötet står förbundet för kostnaderna. 

För frågor kring festivalen så kan ni kontakta festivalkommittén.
Har du öviga frågor så tveka inte att kontakta kansliet